8 mars 2009

Göteborgsmässan

Då har jag och min högt älskade Kalle varit på Nordiska scrap- & stämpelmässan igår i Göteborg. Då jag inte ville gå själv följde han med. Tack älskling!!! Du är fantastisk.

Mycket shopping blev det.Jag hade inte tänkt att det skulle bli så mycket, men det blev det.

Jag träffade min kompis Sandra hos Bildmålarnas. Hon stod i kassan. Det var härligt att ses Sandra. Förhoppningsvis ses vi i Linköping nästa helg.

Och jag stannade naturligtvis till hos Prickiform. Där fanns mina kort upphängda. Det kändes så konstigt men härligt att se dem där. Jag handlade lite och passade på att beställa en stämpel med mitt namn som jag ska använda på mina baksidor. Den kommer att bli mycket finare än den jag gjorde själv för längesen. Men den slänger jag naturligtvis inte.

Det var jätteskoj att få träffa dig Katarina på Prickiform. Att få ett ansikte till rösten.

Tala om att jag var slut efter mässan. Ögonen är på helspänn hela tiden och jag gjorde många fynd.

Och idag har jag och brorssonen Marcus klippt till de omonterade stämplar jag köpte igår. Han klippte hela tre stämplar till mig. Och det var inga lätta stämplar han klippte till heller. Och han är 6,5 år! Jag var lite nervös men det var bara att svälja och låta honom klippa och det gick jättebra. Han var noggrannare än jag. :)

Nu har jag lagt pysslet i färre påsar och tagit bort onödiga förpackningar som bara tar plats. Så de slängs här så slipper jag göra det hemma. :) Och mamma kommer att bli glad. Jag hittade lite saker till henne igår som jag ska skicka i veckan. :)

Senare idag ska vi åka hem efter att göra lite besök. Det snöar ganska mycket här. Snöblandat. Så vi kommer att köra så försiktigt så.

Ha en trevlig söndag.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!