23 feb. 2009

Tre bokmärken och ett halvt tackkort gjordaFörra veckan gjorde jag tre bokmärken. Sådana man trär över den sida man ska börja läsa. De går i lila toner allihop, men är ändå olika. Jag har tagit foton, men de är inte redigerade än.

Och i helgen började jag med ett av totalt fyra (tror jag att det blir totalt) tackkort till de som hjälpt till så otroligt bra ang sjukdom i familjen. Jag kan inte göra dem klara helt då vi tillsammans ska bestämma vad det ska stå för text förutom tack. Så det är på gång. Långsamt men framåt.

Går här och undrar när Katarina ska ringa och säga när min lilla uppgift är på gång. Det börjar bli väldigt ont om tid nu tycker jag. Så jag hoppas hon ringer snart.

Ha en fortsatt trevlig måndagskväll.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!