11 jan. 2009

Twinkling h2o

Jag handlade några twinklings h2o i höstas när jag var hos Mia i Enköping. Men jag har inte blivit klar med att testa dem än.
Men idag tänkte jag göra det. Men jag har inte vetat hur jag skulle göra. Så därför sökte jag och hittade dessa filmer på Youtube. Jag hoppas det är lika kul och lätt som det ser ut.

~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~

I bought some twinklings h2o last fall when I went to visit Mia in Enköping. But I haven't had the time to try them out until today. The problem in that I don't know how they work. So I looked at Youtube and found these instruction videos. I hope it's just as fun and easy as it looks.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!