11 jan. 2009

Storskapande helg

Jag har skapat massor i helgen.
3 kort och 1 LO - en riktig att ha i album.

Tidigare har jag bara gjort tre eller fyra LO, och det var för 1½ år sen ca när vi var på Allt i Lek och hade pysselkväll där. Men jag blev aldrig nöjd med dem. Men det har hänt mycket med mitt skapande sen dess och idag har jag gjort min första. Det var lite trögt att göra den, men det är nog mest för att jag inte är van vid att göra LO utan endast kort. Men jag är mycket nöjd med slutresultatet.

Dock har jag inte hunnit fotografera mina alster än, men det kommer någon gång i veckan.Jag provade innan att använda mina twinklings, men det gick inte vidare bra. Vet inte om det var pappret som gjorde det eller vad det var, men det blev allt annat än bra. De var jättesvåra att få så där krämiga som man ska få dem. Jag vet inte hur mycket vatten jag sprayade med, men det hjälpte inte mer än på min rosa.
Är det någon som använt dem som kan ge mig tips? Jag har kollat lite på nätet men ska fortsätta leta om någon är riktigt bra på det. Så det blev inte mycket med det.

Men nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite.
God natt & ha en bra måndag.

~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~

I've been very efficient with scrapping this weekend.
Three cards and one LO to put in an album.

I've only made three or four LO's before. It was on a night course at Allt i Lek 1½ year ago. But I was never pleased with those LO's I made that night.
But a lot has happened with my scraping technique since then and today I made my first since that night.
It took a lot of time to do it, but I think it's because I'm only used to do cards. But I'm very pleased with the result.

I haven't had time to photograph them yet, but hopefully I will have time this week.

I tried my twinklings this afternoon after watching the instruction videos, but it didn't go well at all. I don't know if it was the wrong paper or what it was. I didn't succeed to get them creamy like she said in the videos even though I sprayed them with lots of water.
Is there anyone who has used them and who could give me a tip. I've tried to find some advice and will keep on looking for someone who's good at it. So I didn't get anything done with them.

Well, I'm off to bed now and to my book.
Good night and have a wonderful Monday.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!