2 jan. 2009

Senaste födelsedagskortet som jag kan visa

En väns man fyllde år för någon vecka sedan. Och jag ville göra ett kort till honom.
Han har fått det, men jag har glömt att visa det här på sidan, så jag tänkte göra det innan jag bestämmer mig för de 10 kort jag är mest nöjd med under 2008.Ett vintrigt, men inte juligt kort. Och ett försök i att använda papper med samma mönster men tre olika färgsättningar.

Stämpeln är från Whipper Snapper. Jag köpte den förra hösten, men har inte använt den förrän nu.
Grattis-stämpeln köpte jag nu i höst, men jag kommer inte ihåg exakt var.

Jag hoppas han blev glad för kortet. Jag har inte hört alls hur reaktionen blev.

Gjorde klart ett födelsedagskort igår. Jag blev mycket nöjd, men kan inte visa det på ett tag. Framför allt ska jag se till att fotografera det först. Sen har jag några kort till att göra till nu i januari. Tänk att det redan är januari. Tiden flyger verkligen iväg!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!