17 jan. 2009

Pyssel-, städ-, tvätt- & sjuksysterhelg

Efter att ha jobbat 46 timmar denna veckan tänkte jag ha en hyfsat produktiv helg. Men jag hade inte planerat att ha det ensam, men så blir det. Kalle har blivit jätteförkyld och ligger nerbäddad. Jag försöker få i honom vätska och försöker hålla febern nere. Detta gör att jag är lite trött. Men trots detta är det mycket som skulle behöva göras i helgen.

Det jag vill göra (förutom att se att Kalle blir frisk) är att pyssla. Jag har fått hem mycket och fint pyssel. En del av det ska jag packa om och skicka ner till min lilla pysselmamma. :) Jag har fått nya idéer om nästa LO jag ska göra om inspireras av fjällenresan. De flesta idéer kommer på kvällen - gärna sent. Jag har ingen aning om varför, men det har alltid varit så. Därför har jag tänkt att stämpla och färglägga lite när jag bloggat klart. :)

Men jag har även "måste"-punkter. Tvätta undan en massa, ta bort allt julpynt, städa och naturligtvis ta hand om Kalle.
Jag har inte hunnit ta foto på det jag gjort än. Det får nog dröja lite. Jag vill ha så få "måste"punkter i helgen. Jag vill gärna hinna njuta och koppla av lite också - framför allt eftersom att jag kommer att jobba minst lika mycket de närmsta veckorna. Men jag lovar att jag ska visa det jag gjort.

Ha en underbar och mysig lördag och jag hoppas ni får vara friska.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!