19 jan. 2009

Orkar & hinner inget

Jag ville så mycket i helgen. Men jag varken hann eller orkade. :(
Det är så frustrerande att vilja så mycket och att känna att tiden samt orken inte räcker till.

Tack o lov har inte Kalles influensa smittat mig och det känns som att risken för att få den nu borde vara liten. Och det är nog tur att jag inte fått den. Hur skulle vi klara oss om båda låg totalt utslagna? Så jag är oerhört glad för det.

Och nu blir det att jag jobbar över tis-tors. När jag ska hinna pyssla i veckan vet jag inte. Så det får nog tyvärr vänta till helgen. Jag försökte måla lite ikväll, men då kom Tudor och ville ligga i knät och mysa. Så det fick han naturligtvis. Det är sällan jag inte låter våra katter få kela. Att få den kärleken och närheten betyder så mycket för mig. Så det är klart att de får ligga hos mig tills de tröttnar (ikväll var det tills jag nös).

Jag ska se om jag kan orka göra något litet på en LO ikväll, eller om jag ska låta den mogna lite till. Jag har lite idéer, men är inte till 100% säker på hur jag vill ha den. Men annorlunda kommer den definitivt att bli. :)

Sov gott och ha en underbar tisdag.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!