10 jan. 2009

Ny header

Jag tyckte det var dags för en ny header här. Den får ligga här till alla hjärtans dag. Då får jag göra en mer kärleksinspirerad header.

Den är gjord i Scrapbook Factory Deluxe, som Petra rekommenderade mig för ett år sen cirka. Tack Petra. Jag är superglad för tipset.

Det är kul att sitta och leka och experimentera sig fram. Och att sen förnya bloggen lite är aldrig fel.

Min slide ska också få uppdateras lite.

Jag fick förresten en efterlängtad stämpel hem idag. Den är från Stempelgledje. Den är så väldigt snygg och den kommer jag att använda många gånger.


Jag beställde den hos Brunkullan. Himmel vad de är snabba där med att skicka. Jag var mycket imponerad! Tack. :)
Sen väntar jag på ett litet paket från Skaparlusten som borde komma i början på nästa vecka.
Tyvärr har jag fortfarande inte fått mitt paket från hÄnglar. Dessutom har jag mailat dem där jag undrade vart min beställning tagit vägen eftersom jag har betalt in pengarna för några veckor sen. Men inget svar, ingenting. Så jag får försöka ringa dem på måndag.

I helgen ska jag beställa lite mer pyssel till mig och mamma, som lagt in en liten beställning. Och det är klart att jag passar på att beställa lite till henne också. :) Jag tycker det är jättemysigt att hon tycker om att scrappa hon också. Det är så synd att vi bor så långt ifrån varandra. Annars hade vi kunnat träffas och scrappa och låna saker av varandra.

Annars ska jag ta det lugnt i helgen och vila mycket och läsa (förutom att pyssla för det ska jag göra). Jag har fortfarande ganska ont i huvudet efter det att jag halkade på en isfläck och trillade igår.

Ha en underbar och mysig helg.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!