6 jan. 2009

Nu kan jag äntligen göra LO's

Idag har vi varit och handlat en fotoskrivare till mig. Den är vår, men det lär vara jag som använder den mest.
Vi köpte den av en f.d arb.kamrat till Kalle. Den är inte mycket använd och de hade köpt en som hade skanner nu istället.

Efter det var vi på PC City och handlade lite fotopapper och nu ikväll har Kalle installerat den medan jag städade i min scraphörna. Och nu har jag provat att skriva ut några foton. Det blev bra resultat och nu kan jag alltså äntligen göra LO's. Jag har sett fram emot att göra det ett bra tag men har inte velat framkalla foton i någon affär eller försökt skriva ut  på vanliga skrivaren. Det blir inte samma resultat och att framkalla via affär är bökigt tycker jag. Nu får jag ut just det kortet jag känner för precis när jag vill.
Tack älskling!

~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~

Jag har även handlat albumpapper idag. Jag ska testa några av mina stämplar och se hur det blir på det pappret. Jag misstänker att vissa stämplar gör sig bättre på sådant papper än på akvarell som jag brukar använda.
Dessutom ska jag testa de pennor jag har på albumbladen samt se hur bra det blir med distresser på det.

~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~

Och igår blev jag klar med ytterligare ett födelsedagskort. Men det är tyvärr heller inget jag kan visa än. Jag har inte fotograferat det än. Och jag tror inte att hon kollar här så jag kan säkert lägga upp det i förväg. Vi får väl bara se när det blir fotograferat. :)

Ett tackkort till en vän som inte brukar skicka julkort ska göras samt ett födelsedagskort till en annan vän som också skickade julkort som inte brukar. Men eftersom hon snart fyller år får hon ett födelsedagskort istället för ett tackkort. Så jag har lite att göra. Samt LO's då så klart. :)

~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~

Imorgon är det åter till arbetet efter 2½ veckas välbehövlig semester. Det ska bli kul att jobba igen, men inte att stiga upp så tidigt. Det ser jag inte alls fram emot. Att jobba över en hel del ser jag väl inte heller fram emot så mycket, men det är något som måste göras, så det är inte mer med det. Därför ska jag ta och göra en liten kalender där jag skriver upp vad jag behöver göra, eftersom jag har en tendens att glömma det annars. Som t ex tackkortet och det extra födelsedagskortet.

Men nu ska jag ta och pyssla lite.
Kram på er alla

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!