27 jan. 2009

Grattiskort

Idag är det tisdag och jag har skapligt ont i magen (månatliga). Så jag är hemma, drogad av värktabletter och ligger i soffan med tre värmekällor (vetekudde, fleecefilt och katt) på magen. Och då tänkte jag lägga upp ett kort jag gjorde förra veckan.Det är kul att ha papper med samma mönster men i olika färgställningar.
Så då tänkte jag att jag skulle passa på att sätta ihop dem.

Och så här ser det ut när man lyfter på det lilla kortet:


Det var lite pilligt att maska mössen, men det gick.
Och det blev väldigt effektfullt att köra lite olika färger på textstämpeln. Det blir mer liv i den då, så det kommer jag att göra fler gånger.

Om en stund ska jag försöka ta mig upp ur soffan för att värma lunch som jag stod och gjorde igår kväll.
Ha en jättebra tisdag.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!