17 dec. 2008

Mailtime

Igår postade jag samtliga julkort som ska gå med posten.
Det var skönt att få iväg dem. Framför allt så att de har tid på sig att komma fram.
Mina föräldrar hade fått sitt idag, så jag vet att ett iallafall kommit fram. :)Något pysslande har jag inte hunnit med nu. Ikväll har jag varit trött och frusen och bara suttit ihopkurad i soffan. Och efter jobbet åkte vi och handlade den sista julklappen. Det är skönt att ha det gjort.

Annars inte mycket nytt här tyvärr. Det är mest jobb tycker jag. Vi har startat ett stort, nytt projekt på jobbet som innebär många övertimmar. Så det blir spännande att se hur januari kommer att se ut.

Men nu blir det sängen. Är jättetrött så att det svider i ögonen.

Godnatt.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!