1 dec. 2008

Julkort igen

Då var det en ny arbetsvecka. Tiden går fort och jag har lite pyssel att göra förutom allt annat jag måste hinna innan vi åker iväg den 21:e.

Och jag har gjort ytterligare ett julkort. Jag hoppas inte jag är tråkig. Men det är en del som ska få julkort av oss.Inte de traditionella julfärgerna. Och tyvärr lyckades jag inte återskapa rätt nyanser riktigt. Det är betydligt mer grönt i bakgrunden än vad jag lyckats få fram. Men man ser ju ändå tycker jag.

Glitterlim är kul. :)
Flickan är från hÄnglar. Hon är målad med distresser.
24 december är från Magnolia.

~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~

En del andra kort är också på gång, men de visas upp i helgen.
Strax blir det sängen här för mig. Det blir en låååång dag imorgon.

Godnatt, och ha en trevlig tisdag.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!