30 dec. 2008

Gott slut på 2008

Förra veckan var vi i Tandådalen. Det var underbart att lära sig åka skidor och vi hade jättekul. Bara utför, ingen längd. Full fart neråt blev det. Väldigt fort gick det och det var underbart.
Mycket snö och fint väder hade vi. Mellan 40 och 50 cm snö hela tiden.Sent lördag kväll kom vi hem och igår eftermiddag hämtade vi mina föräldrar som är på visit till lördag.
Idag var jag och mamma på Scrapbutiken, som ligger på Djurgårdsgatan vid Konsum på T1. Det är en butik jag varmt rekommenderar att besöka. Det blev en hel del handlat. Flera fynd gjorde jag.

Nästan hela kvällen har jag och mamma suttit och pysslat. Jag har kollat och lagt undan en hel del saker till henne som jag redan har så mycket av. Och hon stansar upp eftersom jag har en hel del stansar. Mysigt har vi det.

Ett födelsedagskort har jag påbörjat ikväll. Jag har använt papper som jag köpte idag samt en embossplatta till Cuttlebugen. Lite blommor som jag köpte ska jag också använda och lite annat. Ett lite annorlunda kort kommer det att bli. Kanske inte originellt, men jag tror nog att det blir fint. :)

Ha ett trevligt gott slut.
Ett sista inlägg blir det från mig imorgon. Jag tänkte anamma Petras 10 bästa kort under året.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!