24 nov. 2008

Ytterligare ett julkort med en av de senaste hÄnglarna

Måndag igen. Vecka 48. Dagarna och veckorna går fort.

Och ett nytt julkort ska visas idag. Även idag är det ett julkort med de senaste hÄnglarna.     

Precis som på förra har jag embossat god jul. Det blev lite för ljust här så på fotot ser det inte ut som en pepparkaka, men det gör det i verkligheten.

Tyvärr ser man inte heller att snöflingan mitt i blomman är väldigt glittrig. Men smakfullt glittrig. :)
Och undrar du varför min bloggadress står på fotot är det för att jag skickat in kortet till hÄnglarbloggen.


Annars har jag ikväll gjort en liten julmyshörna i köket. Jag har tagit fram våra små flaskor med Blossa årglögg, några jultallrikar, två små krus att ha mandel och russin i samt fyra små glöggmuggar (har fler om man skulle bli många). Jag ska leta runt lite bland mina juldukar och leta upp någon liten att ha där på den lilla bänken i köket och göra det riktigt mysigt med en liten lykta där. Allt för att göra det riktigt julmysigt.
Foto på det kommer sen.

Datumljuset har ställt på plats i en liten ishink av glas. Röda stenar ligger runt ljuset för att hålla det på plats. Enkelt men dekorativt.

Nä, nu ska det bli gjort ett litet julkort. :)

Ha en trevlig kväll.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!