28 nov. 2008

Tiden går väldigt fort

Himmel. Har jag inte skrivit här sen i måndags? Oj då. Dagarna springer förbi och det känns som att man bara jobbar och jobbar. Men nu är det äntligen helg och det är underbart.

Var på pysselkväll hos min kära tandläkare i onsdags. Det var jättetrevligt. Jag visade några enkla saker och tjejerna där verkar vilja att jag ska fixa ihop någon form av studiecirkel eller dylikt så att de får lära sig lite. Jag ska spåna på detta och se hur vi ska få ihop det på bästa sätt.

Jag fick prova på lite keramik. Jag försökte göra en tomte och en mus. Det ska bli spännande att se hur de ser ut sen i slutändan.

Korv grillades i en permanent utomhusgrill som H, värdinnan, själv gjort. Mycket imponerande! Och gott att stå och äta korv med bröd utomhus. Det blir extra gott då tycker jag.

Ett kort hann jag göra. Jag blev inte helt nöjd med det. Vet inte vad det var. Men det duger mer än väl.

Jag ska försöka få pysslat lite i helgen, men mitt främsta mål är att börja måla på sekretären och nattygsborden i gästrummet. Men jag väntar fortfarande på att Kalle ska fixa undan sina saker därinne. Så minst en omgång målning ska det bli i helgen, gärna två. Det ska jag nog hinna.

Imorgon kväll är det glöggkväll hos några vänner. Det ska bli trevligt. Och glögg har vi hemma! Vi har köpt lite olika och Kalle har vunnit två flaskor. Så vi har gott om det. :) Och igår skållade jag mandlar. Vår lilla glögghörna är redo. Jag ska ta foto på den nu i helgen.

Ha en jättetrevlig lördag. Jag återkommer med div foton under helgen.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!