15 nov. 2008

Presentation av julkort numero sex

Idag är det lördag. Jag har varit och handlat färg för att måla om en gammal sekretär samt två nattygsbord jag fått av mina föräldrar. De är för närvarande gröna och vinröda, men ska som sagt bli vita. Jag har längtat och varit på väg i flera månader för att köpa färg, men kom inte iväg förrän idag. Nåja, man får vara glad för det lilla.

Och det är ju en ny dag så det är dags att visa nästa julkort i ordningen.
Och det kommer här:Ett kort jag blev väldigt nöjd med.
Biljetterna kommer från Mirabyll, men jag har ändrat text.
Jag har stämplat med swils runt om på det mönstrade pappret.
Flickan är en Ann Rachelle Miller-stämpel. (Jag hoppas jag stavade det rätt).
Blomman har jag gjort själv. *ler stolt*

Det blev gammeldags tycker jag. Lite snett och vingligt, men fint ändå.

Nu sitter jag och väntar på att min huvudvärk ska ge sig så att jag kan börja städa.

Ha en underbar lördag.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!