18 nov. 2008

My ninth Christmas Card

Ikväll har jag hållt på att packa ihop pysselsakerna.
Jag skulle ju inte ha med mig så mycket imorgon tänkte jag.
Och ändå står jag här med mina två scrapväskor och två stora Nalle Puh-kassar.
Jag är hopplös.

Nåja.
Jag är klar. Jag har skrivit ut biljetter som mina arb.kamrater kan ha på sina kort. Jag har tagit med lite extra blommor, stämplar och gud vet vad. Det blir nog bra.

Dagens julkort är detta. Detta är det jag tycker näst minst om. Jag har inte ens bestämt mig om jag ska visa det jag inte gillar alls. Jag får se.Detta kort blev inte alls som jag hade tänkt mig. Det känns som att det är obalans i kortet. Och jag misstänker att det är p g a att de vänstra hörnenpå stämpeln är rundade och inte de andra.
Tanken var att hela kortet skulle vara så. Men sen blev det inte så.

Antagligen kommer detta kort inte att skickas ut alls. Men så blir det ibland. Man kan inte vara nöjd jämt.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!