5 nov. 2008

Julkort skapas

Idag har jag lite ork. Den orken har gått till att pyssla lite. Julkort står på listan nu. Och jag har letat fram korten jag ska skicka imorgon. De måste postas då för att hinna fram.

Det är kul att göra julkort. Och jag är glad att jag hittat så fina julbrads och julblommor i år. Det har jag inte hittat förr om åren.

Denna veckan väntar jag på att få rätt låda tillbaka från Annas Scrapbooking med Glue Dots som blev fel när jag köpte på Karlstadmässan.
Jag väntar även på att få hem min Cuttlebug, som jag får i julklapp av mina föräldrar *puss*. Den kommer att vara till stoooor nytta till julkorten.

Det är bara lite julmusik, glögg och pepparkakor som fattas nu när jag sitter och skapar.

Julkorten ska jag ta med till pysselkvällen vi ska ha på jobbet den 19:e.
Jag har även blivit inbjuden till en annan pysselkväll, nämligen till min tandläkare. Hon hade blivit väldigt glad för halloweenkortet de fick på mottagningen (berättade Kalle som var där idag för sin årliga koll). Hon ringde mig sen på förmiddagen och tackade och bjöd in mig på en pysselkväll hos henne den 26:e. Då skulle jag ta med lite och visa de andra, som inspiration. Gissa om jag är glad att jag har mina pysselväskor nu. :)

Så nu måste jag se till att ha lite att visa dem då.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!