14 nov. 2008

Julkort 5

Dagens visning av julkort för oss till det 5:e kortet.

  
(du vet väl att du kan klicka på bilden för att få den förstorad)

Flickan med granen är från Panduro. Den är färglagd med pennor förutom huden som är distressad.
Textstämpeln är från Inkido.
Blommorna är lite olika.
Det är, som du säkert ser, kanelstänger på kortet.
Men det bästa på kortet är den lilla braden i form av en gran med glitter på. Den är så otroligt söt tycker jag.

~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~

Jag hoppas jag kanske kan göra ett kort i helgen. Men främst är städning på schemat. Storstädning och vinterförvaring av altanen. En trevlig helg ska vi iallafall ha. Tre jultidningar har jag att titta igenom, gotta ner mig i och få inspiration inför jul. Det lär säkert leda till att jag inte alls vill städa, men jag får vara den där "duktiga flickan" och vara snabb och effektiv.

Men jag kommer naturligtvis att lägga upp julkort här i helgen. Ett om dagen är bra för magen. :)
Ha en härlig fredagkväll.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!