22 nov. 2008

Foto på julkortet från onsdagens pysselkväll & uppdatering

Idag har jag pysslat ihop två julkort till med två av de senaste hÄnglarna. Jag kom ihåg att använda fina rub-ons som jag köpte på Stellas när det var scrapmara i Linköping i september.
Men de korten får du se senare.

Här kommer kortet jag gjorde i onsdags.Stämpeln har jag lånat av arb.kamraten S. Stämpeln är från Magnolia.
Textstämpeln är från ett av seten till Penny Blacks clear stamps. Söt att den byter font tycker jag.

Det var vad jag fick gjort då. Sen lärde jag dem lite trick samt hur man gör kortanpassade & personliga kuvert.


Förutom att jag gjort två kort har jag försökt laga en del av slingan ute på verandan, utan resultat. Jag har provat alla lampor och bytt några som såg suspekta ut. Och det var svinkallt ute! Det gjorde ont i händera när jag kom in. Jag fick naturligtvis stå där och byta lampor utan vantar eftersom de var klumpiga och ivägen.

Kalle ska dammsuga och jag ska börja städa undan lite här efter pysslandet. Sen ska jag börja packa upp lite ljusstakar och annat.

Just det.
Här kommer en bild på kransen som jag själv gjorde innan i veckan och som nu hänger på vår ytterdörr. Jag fick passa på att ta foto innan idag när det var ljust och t o m lite sol.Ha en riktigt trevlig lördagkväll.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!