22 nov. 2008

En helg i pysslets tecken

Äntligen helg igen! Även om veckan gått ganska snabbt är det ändå skönt att det är helg. Nu kan det snöa lite också så blir jag riktigt glad.Helgen har jag bestämt att den ska gå i pysslets tecken. Ovanligt va? ;)

Mina senaste hÄnglar har kommit (kom igår). De monterades naturligtvis samma kväll och idag har jag stämplat upp dem och färglagt en av dem. De är jättefina (som alltid)!

Så fler julkort ska göras i helgen. Jag ska påbörja lite kuverttillverkning har jag tänkt mig också. Och vita sekretären och nattygsborden i gästrummet ska börja målas om, om Kalle tömt lådorna vill säga. :)

Sen kommer jag nog att påbörja att sätta upp adventsljusstakar. Dels har jag så svårt att vänta till nästa helg, och dels är vi bortbjudna på glöggkväll och jag vill att det ska vara gjort då. Så därför blir det nog en hel del adventsstakar uppsatta i helgen. Vad andra tycker om detta struntar jag blankt i.  :)

Jag ska även ta foto på julkortet jag gjorde i onsdags på jobbet när vi hade pysselkväll. Det blev fint tyckte jag.

Sov gott. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!