18 sep. 2008

Nytt utseende här

Jag blev så inspirerad av Petras header på hennes pysselblogg att jag var tvungen att testa att göra en egen.
Lite har jag lånat av henne. Jag hoppas inte att det gör något. De är ju inte helt lika varandra. Jag har försökt att göra min egen stil på den. Jag kan inte programmet så jättebra än, men jag lär mig mer och mer, så pass så att jag ska kunna ändra dem betydligt oftare nu.

Lite halloweenkort har jag hunnit göra också. Det är mest att sätta ihop till kort nu eftersom jag färglagt innan. Kul är det, men inte så lätt att försöka vara fyndig på korten. Därför tar det lite tid.

Men nu är det läggdags.

Sov gott.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!