20 sep. 2008

Nya hÄngelkittet har kommit. :)

Idag fick jag det nya hÄngelkittet. Jag var väldigt överraskad och mycket glad då jag dessutom fick en avi från Panduro att jag kunde hämta ut mina EZ-mount som var restnoterade. Jag var mycket imponerad över att de redan kom eftersom de inte skulle levereras förrän v.41. Kort som DT-tjejerna till hÄnglarna gjort kan man se här.

Så naturligtvis är stämplarna redan monterade och insatta i en pärm. :) Men jag har inte orkat använda dem än. Men jag har ju hela helgen på mig. :)

Och de resterande jag köpte förra helgen har jag också monterat och fått in i en pärm. Nu behöver jag bara en ny pärm samt lite snyggare etiketter till pärmarna.

Lite fonter har jag också letat efter. Det började med halloweenfonter, men det blev även lite andra också. Så de ska laddas ner och skrivas till i min fontlista så att jag lätt har överblick över dem.

Och sen hoppas jag hinna göra lite kort också. Det hade varit trevligt.
Men nu blir det sängdags. Jag hoppas kunna sova. Har svårt att andas och är väldigt tungandad. Det underlättar inte att man då drömmer om att man försöker springa eller att man håller på att drunkna. :(

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!