27 sep. 2008

Minipysselkurs idag

Idag kommer en arb.kamrat hit. Hon är mammaledig (det är henne jag vikarierar för). Det är dags för dop och hon har aldrig scrappat förr. Så jag ska visa henne lite saker som är bra att ha samt lite tekniker som är bra att kunna.

Vi passar på att göra detta medan hennes sambo är på hockeymatch. :)

Så för att känna att vi kan släppa in henne i huset idag dammsugas det och plockas undan. Hemmet får gärna vara respektabelt när man får gäster. Jag bryr mig inte om hur andra har det, men jag måste ha det "fint" om folk kommer hem här. Kalla mig knäpp eller något.

Och medan jag håller på att plocka fram nödvändiga nybörjarsaker kan jag visa ett kort i mängden som jag gjort.

Dagens val blev - jajjemen, ett halloweenkort

   

Jag har embossat på "kistan", som inte blev jämn.
Bakgrunden på kortet är stämplat med vattenstämpel. Jag ville inte ha för mycket olika mönster.
Texten är en sång där det finns ett antal verser, men jag kom ihåg denna till halloween.
Har faktiskt letat efter höst- och halloweensånger, kopierat, ändrat font och skrivit ut och sen satt på olika kort. Så fler sång- eller diktverser kommer man att få se.

Figuren är naturligtvis en hÄngel.
Ljusen är från Magnolia.
Klockan är en clearstamp, men kommer inte ihåg från vilket företag. Dock köpta hos Stellas.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!