25 sep. 2008

Ett kort till vad som helst egentligen

Detta kort skulle man nog kunna använda till det mesta. Jag gick mer på färgerna än till vad jag skulle ha det. Det är inte så lätt att göra en sådant kort, när man inte har något bestämt mål med det, mer än färgerna. Men jag är nöjd.Det enda som inte är "klart" är att sätta fast textblomman som här är vit. Det kommer jag inte att göra förrän jag skrivit en text i den. Så under tiden sitter den "fast" vid bradsen.
Och kortet ser inte riktigt ut som jag brukar göra dem. Jag tycker det är svårt att försöka komma på något eget, men jag tycker nog att jag lyckats skapligt denna gång. :)

Nu är det sängdags.
Natti natt natt.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!