5 sep. 2008

Beställt hÄnglar

Förutom att ett nytt klubbkit ska komma ut i slutet på september, har nu nya styckestämplar kommit ut på hÄnglars hemsida.

Smakprov finns på hÄnglarbloggen. Naturligtvis kunde jag inte låta bli att beställa lite. Jag har pengar på mitt pysselkonto och någon mässa kommer jag inte till i höst. Så då passade jag på nu.

Så nu går jag otåligt och väntar på den personliga bekräftelsen så att jag kan betala in och få stämplarna. Vill ha juuuuuuh!

Och på tal om att pyssla är jag i stort sett klar med ommöbleringen i pysselrummet, och även om jag kommer att ha fullt upp med garderober, flyttning av saker och organisering, SKA jag pyssla lite denna helg. Annars tror jag att jag kommer att bli ännu knäppare än vad jag redan är. Jag är jättesugen på att pyssla nu.

Men nu blir det sängen.

God natt.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!