31 aug. 2008

Vart tog min pysselhelg vägen?

Jag bara undrar.
Jag som skulle pyssla så mycket. Jag skulle göra kort och tavlor hade jag tänkt mig. Inte bara en massa "måsten" (som jag själv tagit på mig).

Inte ett enda kort har blivit gjort. Inte en enda tavla. Istället har jag stuvat om, strukit, rensat och organiserat. Samt strippat fyra ljusmanchetter från 90-talet som jag först tänkt slänga. Men tack o lov tog jag mig en titt till på dem och tänkte att jag skulle kolla om de gick att använda. Och det gör de. Så jag har plockat isär och sparat massor med blommor, blad och pengar. För även tygblommor är inte billigare. Blommorna var i gula och vinröda nyanser. Mycket fina, men inte som manchetter längre. Så det känns otroligt bra att ha fått ihop. :)

Varför är inte helgen en dag till? Det hade jag uppskattat. Fördelningen arbetsdagar/helg är inte rättvis. Fast det skulle vara samma lön då som det är nu. ;) Hur ska man annars ha råd att ha ytterligare en dag ledigt?

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!