10 aug. 2008

Regn & torka

Ute har det regnat i stort sett hela helgen. Fint regn, ösregn. Grått var man än tittar ut.

Men inomhur är det torka. Pysseltorka.
Jag försöker få till ett kort till en arbetskamrat som slutar på fredag. Men jag får inte till det. Det ser bara konstigt ut tycker jag. Kalle tycker det ser fint ut som jag visar honom. Men jag vet inte vad det är. Jag får inte till det känns det som.

När jag känt att det stått helt still har jag istället lagt mig och läst. "Tillsammans är man mindre ensam" läste jag ut igår. Över 200 sidor i den svepte förbi. En jättebra bok var det. Den kan jag varmt rekommendera.

Idag började jag läsa "P.s Jag älskar dig", av Cecelia Ahern. Jag trodde inte jag hade den och tänkte handla den som pocket. Men när jag kollade igår på nätet kände jag igen det första omslaget boken hade och tittade i bokhyllan. Jo visst hade jag den. Den fick jag i julklapp av mina föräldrar. Så den har jag läst nästan 100 sidor i idag. Och jag funderar på att läsa vidare i den nu medan jag väntar på att lite saker ska torka innan jag kan fortsätta med kortet.  Ryggen mår inte så bra idag så det är nog bara bra att den får vila lite den med. Jag sover så konstigt på nätterna när jag har en Tudor som ska ligga mellan mina ben på täcket och nästlar sig in när jag sover. Och jag makar mig undan när jag känner lite motstånd. Så när jag vaknar kan jag ligga i de mest konstiga ställningar. Inte så konstigt att jag har ont i ryggen då.

Så lite te, en filt, en skön fåtölj och boken så klarar jag mig en stund.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!