30 aug. 2008

Pysselhelg

Idag levererades ett födelsedagskort till en vän till oss som fyllde (det är ny dagnu när jag skriver detta) 30.

Grattis Niklas!

 


Och det är äntligen helg!
Jag har längtat. Och i helgen ska det pysslas har jag bestämt. Det och flyttas på saker, rensas och omorganiseras. :) Det låter väl som en perfekt helg för mig. ;)
Och Panduropaket ska hämtas imorgon. Jippi. :)

Skulle sovit nu, men jag är för pigg. Istället för jag över filer till den extradisk vi köpte förra veckan. Jag funderar på att försöka lägga över bilderna på födelsedagskortet jag gjorde, alternativt pyssla lite och få över kortet imorgon när filerna är överförda så att inget dumt händer. För med tanke på vad Kalles dator hittat på som är splitter ny, och vad min dator på jobbet sysslar med, litar jag inte alls på datorer längre.

Lite pysslande får det nog bli.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!