3 aug. 2008

Molnbilder tagna av mig

Den senaste veckan har jag varit oerhört fascinerad av himlen och framför allt av moln.
Helt plötsligt kan jag bli hänförd när jag sitter i bilen, eller när jag tittar ut genom fönstret. Och därför har följande bilder blivit tagna.Denna är tagen när vi var på väg från flygfältet där MFK Malmen har sitt säte och där Kalle flyger. När vi var på väg hem bad jag Kalle stanna bilen. Upp med kameran och ner med bilrutan för att knäppa ett kort.En kväll när jag kom ut i köket fick jag se detta genom köksfönstret. Snabbt gick jag och hämtade kameran och knäppte detta kort. Vilka underbara färger.Detta tog jag i Varamon i Motala medan Kalle och grannarna höll på att ta på sig efter ett kvällsdopp förra söndagen. Själv kunde jag inte bada så jag fick gå och fotografera. Flera foton blev det, men de ska jag fixa och lägga upp i ett eget inlägg.Och här är bilden på min dubbla regnbåge som jag lyckades ta när vi var på väg från badet och hem i ett regnigt och minst sagt åskigt Motala. Den dubbla regnbågen syns till vänster om den klara. Och så häftigt med olika färg på himlen på varsin sida om regnbågen.  Jag tog ytterligare en bild på den men där är även trafik med. Men jag ska fixa till den också.

Nu blir det sängen och boken "Tillsammans är man mindre ensam" av Anna Gavalda.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!