13 aug. 2008

Kort till arbetskamrat som slutar

På fredag slutar en arbetskamrat hos oss.
Men tyvärr är hon sjuk denna veckan så det är inte säkert att hon kan komma in på kontoret på fredag. Så i värsta fall får någon åka hem till henne och lämna det kort jag gjort och ska visa nedan samt lite avskedspresenter vi köpt. Det känns vemodigt att hon ska sluta, men jga är glad för henne att få lära sig nytt, få nya arbetskamrater. Jag hoppas att hon kommer att trivas. Vi kommer iallafall att sakna henne.

      

Så även om hon inte slutat än visar jag detta.
Jag är ganska säker på att hon inte kollar här. :)
Det är sällan jag gör kort nuförtiden som öppnas. Det var en liten utmaning.
Jag känner dock att de jag brukar göra är de jag kommer att fortsätta att hålla mig till.

Nu ska jag se om jag kan lära mig lite nytt i Photoshop.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!