16 aug. 2008

Kalle - min hjälte på datorer

I eftermiddag har vi klippt gräset och beskurit lite buskar samt plockat upp 10 000 äpplen från gräsmattan som nu grannarnas hästar ska få mumsa på (när ägarna bestämmer det, Vi hra inte lagt dem ute i hagen).

Efter det satte vi oss med min dator och jag visade Kalle vad jag vill lära mig i Photoshop. Jag ska redan nu tillägga att jag inte är helt säker på hur man gör eftersom det var Kalle som satt och experimenterade för att komma fram till hur man ska göra. Så han ska lära mig hur man gör.

Tanken är är att jag sen ska göra egna, personliga som jag ska skriva ut och använda på mina kort.
Så här kommer det Kalle jobbat på i eftermiddag.Jag tyckte den blev jättefräck!
Tack älskling!
Du är min hjälte på datorer.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!