16 aug. 2008

Ingen Stockholmsresa idag

Vi skulle åka till Stockholm egentligen idag för att bl a lyssna på Mölndals Kammarkör ha ett framförande, samt ett antal körer till. Men jag har ont i ryggen och vi är båda småförkylda, så vi stannar hemma istället och får gjort lite här och vilar istället. Vi har att göra, så vi lider ingen nöd.Tvätta, dammsuga, klippa gräsmattan, klippa till tujahäck, klippa till nya grenar på stubben, montera raindrains på stuprören och sen lite roligare saker som att lära mig mer PS och sy lite saker.

Men först ska vi äta frukost. Jag vaknade 7.30 och låg och läste en timme, men somnade om sen. Det var skönt. Det behövdes, trots att jag somnade i soffan igår kväll och gick och lade mig vid 23-tiden, jättetrött.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!