2 aug. 2008

Fredag igen, och en bra en

Det var en typisk dag på jobbet tyckte jag. Många samtal, växeln som pajjade (igen!), telefonköer, mycket att göra, många nyteckningar av avtal och varmt på kontoret. Alldeles för varmt för min smak, trots AC som står ca 1,5 m från mig.

Efter jobbet åkte vi hem. Där möttes vi av svärföräldrar och Kalles moster. De stod och lagade mat. Det blev Wallenbergare, kokt potatis, riktig sås (gjord från scratch) och grönsaker. Till middagen, som serverades på en 30-gradig altan, hade vi sällskap av en mycket intresserad geting som hemskt gärna ville ha kött den med. "Serveringskorgar" sattes över maten.

Efter maten åkte de vidare hem och vi packade en väska och begav oss till Vadstena och Vätterviksbadet där vi mötte upp med våra grannar som åkt lite tidigare.

När vi tyckte vi var färdigbadade begav vi oss in till centrala Vadstena. Där spelades äventyrsminigolf. Och hör och häpna. Jag vann! Det händer aldrig. Jag hade tur. Jag vann med 46 slag, Erik 48, Kalle 49 och Hanna 60.

Efter minigolfen åt vi glass och sen gick vi bort till andra sidan slottet (minigolfen låg på "baksidan" av slottet), för att avnjuta det sista av solnedgången över Vättern. Vackert var det.

Nu är vi hemma och vi har hela helgen framför oss. Så mysigt så.

Nu blir det sängen. AC'n har varit igång en stund nu så jag hoppas det är dräglig temperatur i sovrummet.

God natt.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!