30 aug. 2008

Födelsedagskortet

Eftersom Mysan var superkelig fick jag inte pyssla inatt. Istället fick jag lägga mig i sängen och titta på tv och klappa katt tills jag somnade. Det var visserligen också trevligt, men jag hade velat pyssla, men det går inte när en söt katt sitter och piper ynkligt och sen börjar skrika.

Så här kommer kortet nu istället.Höstfärger visserligen, men jag tyckte ändå att det kändes manligt.

Nu ska jag kolla vidare bland alla bilder jag tankat över från vår kamera.
Ska se till att få över bilderna från pappas kamera som vi fått låna. Ska kolla efter ett större kort också till den samt om det finns en smart USB-övergångsgrej precis som vi har till vår. Så mycket smidigare. :)

Kan inte Kalle ringa snart så att jag kan hämta honom och mitt paket från Panduro???
 

Ha en trevlig lördag.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!