17 aug. 2008

Färglagt massor!

I eftermiddag och ikväll har jag färglagt massor. För mig massor iallafall. Jag blev så inspirerad när vi var på Sjögestad flygfält att jag var tvungen att stämpla upp lite höstmotiv (för mig höstmotiv iallafall) och de har jag nu färglagt. De flesta iallafall. För nu känns det verkligen inte längre som sommar utan som höst. Mysigt mysigt tycker jag. Dock har det varit mindre kul att det regnat mer eller mindre hela dagen.

Känner mig jätteinspirerad att göra lite höstkort. Julkänslan har faktiskt inte kommit än, men jag har tänkt att jag ska börja göra en julkortslista för i år. Men höstkänslan är som sagt här och jag myser.Kvällarna bli kortare ljusmässigt.
Färgen på alla blad kommer att ändras.
Det kommer att bli kallare och kallare.
Mornarna blir mörkare och mörkare.
Inom snar framtid går vi över till vintertid.

Och det gäller att göra det bästa av det. Själv har jag skrivit en liten lista över vad jag vill göra i höst för att göra det mysigare. Och jag ska försöka göra så mycket som möjligt på den listan för att lyckas. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!