11 aug. 2008

Ett nytt litet liv är fött

Igår 04.57 födde en av våra goda vänner, Cicci, en liten flicka. Både de och vi var övertygade om att det skulle bli en pojke. Så fel man kan ha.

Så jag har nu gjort ett kort som de kommer att ha i sin brevlåda på onsdag.Ljuset är inte det bästa på bilden. Stora, grå moln tornade upp sig på himlen och mindre än en minut senare regnade det åter igen.

Jag är inte helt nöjd med kortet. Jag vet inte varför och jag vet inte heller vad jag skulle vilja ändra. Men det har nog mer med mitt humör. Vår ofrivilliga barnlöshet spelar stor roll här. Det vet jag. Jag ska inte gräva ner mig i det. Jag är jätteglad för deras skull att de har fått en välskapt liten dotter. Att vi inte kan få barn är något jag får leva med.Tänkte jag skulle visa närbild så att man ser den lilla kaninen lite bättre. Det är Cicci, mamman, själv som köpt den samt ankstämpeln till mig en gång i tiden när hon var i USA. Jag är mycket glad över de stämplarna.

Så, grattis Cicci och Niklas till ert lilla underverk. Vi hoppas få se henne i verkligheten snart.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!