27 aug. 2008

Beställning och trytande ork

Ikväll har jag gjort en beställning på Panduro Hobby. Jag fick deras nya katalog i fredags. Men då hade jag hunnit åka så jag fick kolla i mammas i helgen. Jag hittade lite saker jag ville ha som jag beställt ikväll. Frågan är bara när jag ska orka pyssla.

I helgen har jag verkligen haft lust att pyssla. Mycket inspiration har jag fått och lusten att få ihop härliga höstkort finns. Men orken är det betydligt sämre med, vilket är så synd. För jag vill ju så gärna pyssla. Men både igår och idag har jag jobbat över och när jag kommit hem (alldeles ensam) har jag packat upp de saker vi fick i helgen och fixat med det.  Senast idag när jag åkte hem blev jag sugen på att göra ett mysigt höstregnskort. Det öste ner när jag körde hem och jag var tvungen att köra betydligt långsammare än 110 på motorvägen. Men det ska jag försöka göra i helgen istället.

Imorgon tänker jag inte jobba över och hoppas att det blir en lugn dag på jobbet så att jag kan ha ork på kvällen att pyssla lite. Dessutom kommer Kalle hem efter att ha varit iväg och hållt i en utbildning.

Kan det nte vara helg snart så att jag får vila och pyssla?

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!