5 aug. 2008

Är hösten redan här?

Ikväll fryser jag. Det är inte vidare skönt. Det är grått ute och molnen flyttar sig fort på himlen.
Det är redan ganska mörkt ute. Det blåser och det har regnat en hel del idag.
Jag borde ta och göra en kopp te och läsa lite. Vill pyssla, men känner att jag inte har ron till det ikväll.
Jag har mysbyxor, benvärmare och morgontofflor på mig. En tjockare top och en scarf runt halsen. Börjar jag bli förkyld igen? Jag hoppas verkligen inte det.

Vi var och handlade lite idag. Jag skulle köpa akvarellblock, men det blir även lite annat. Det blev 24 fraser rub-ons från Rhonna Farrer. Jättesöta för 99:-.
Det blev även ett paket med rosa, gröna och vita blommor i olika färger från youdo. Förutom detta hittade vi en liten present till bebisen som snart ska komma till ett par kompisar till oss. Ett kort ska det också bli, men det kan jag inte börja på förrän barnet är fött.
Lite pennor köpte vi också. Jag köpte en 0,05penna som alltid är bra att ha när det är ett litet utrymme man ska skriva på.
Jag tittade lite på pocketböcker också, men kom naturligtvis inte ihåg de som jag skulle vilja köpa, så det får vänta. Jag ska ha en liten bok och skriva upp i när jag ser någon. Dessutom ska jag kolla lite på Adlibris så kan jag se om de eller om CDMedia i stan är billigast.

Efter bokhandeln blev det ett litet besök på Duka.
Jag letade efter bordstabletter som är kork undertill (eller dyl) med motiv på ovansidan. Det hade de inte längre, så jag får leta vidare.

Jag letade även efter en snygg tekopp. Men den var för dyr tyckte jag. 249:- betalar jag inte även om den hade varit såååå snygg på kaffehyllan i köket.
   
Och tänk att få ha en liten kanna där också.

Så är det bara att göra lite te och sätta sig i en mysig hörna kura ihop sig och läsa. Mmmmmmmm.
Fast den var ännu dyrare. 499:-


Dock blev det köpt ett våningsfat i glas och metall. Jag tycker den är lte gammaldags och ett bra pris också. 179:-Så den står nu på köksbänken och pryder så fint.

Nä, nu blir det den där koppen te tror jag.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!