2 aug. 2008

11-årsdag


Idag är det 11 år sen jag och Kalle blev ihop.
Inatt vid midnatt för 11 år sen är det första gången vi träffades på Göteborgs Centralstation för att ta sista pendeltåget till hans föräldrar i Kållered.

I 11 år har vi hållt ihop and still going strong.
Jag fick två stämplar idag, som han hade glömt att han hade köpt när vi var på Magnolia i Borås i juni.

De sa "helt galen...galen i dig" och "från en liten djävul till en annan". Jag trodde bara det var en stämpel, då jag råkat se den innan i hans ryggsäck, så gissa om jag blev dubbelt så glad när han visade att det var två. Tack älskling!

Och nu när vi satt här uppe i pysselrummet gjorde jag ett kort och hittad ett evenemang som jag bokade två biljetter till.Vi ska gå på Viba Femba i höst. Jag blev jätteglad när jag såg att de skulle vara här i Linköping, så det var självklart att vi skulle dit. Kalle blev superlycklig över kortet samt att vi ska gå dit. Tänk vad man kan få till fastän han sitter en dryga meter från mig. *ler stolt*

På kortet syns den ena textstämpeln jag fick idag.
Djävulen hittade jag redan färdigmålad samt treudden. Så det var bara att klistra dit. Smidigt.

Och jag har nu inrett båda mina scrapbookväskor, så nu istället för fyra har jag bara två som jag behöver ha med mig för att kunna scrappa varsom helst. Och båda på hjul. Smidigt och jättebra för mina axlar och min rygg.

Vad vi ska hitta på idag vet vi inte. Vi funderade på att åkaiväg någonstans på fotosaffari, men vädret är så grått och det regnar emellanåt, och då är det inte särskilt kul att försöka ta snygga foton.
 Men bio ikväll kanske det blir.

Det spelar egentligen ingen roll vad vi gör. Bara jag får pussa och krama honom så är jag lycklig.
För i mitt hjärta är det varmt och soligt och det är det som betyder något.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!