26 juli 2008

Utkast: Hela förra ...

Hela förra helgen och varje kväll efter jobbet (som varit intensivt för min del) har vi hållt på att fixa till vårt hus och vår trädgård inför värderingen av huset som vi hade i onsdags. Vi har jobbat på till ca midnatt varje kväll och det känns nu. Kalle var t o m ledig i onsdags för att hinna bli klar med gångar och uppfart. Men fint blev det. :) Vi är mycket nöjda. Inte med värderingen som det slutade, men det kunde blivit värre. Topplånet blev större, men eftersom det kunde blivit mycket sämre så är vi ändå nöjda.Så nu när det är helg njuter vi till fullo av att bara kunna koppla av och göra vad vi vill. Det är soligt ute, inte ett moln på himlen och vi är lediga. Jag ska äntligen sätta mig ner och pyssla lite.Dels ska jag slå in två presenter som vi ska ge bort på tisdag när vi ska till Nyköping och till Kalles mammas moster som om några veckor fyller 75 år. Och dels ska jag ladda ner och fixa till foton på huset som vi tagit nu när det är "fint".

Vi har fortfarade mycket att göra och jag har fått mycket inspiration. Trätak som jag vill måla vitt, en byrå som nu är grön och vinröd som jag också tänker måla i vitt, m m. Men Jag har lovat mamma att visa lite bilder hur det ser ut hos oss nu.

I eftermiddag sen har våra närmsta grannar, a k a vänner, fixat en brännbollsdag. Vi ska även grilla och bara umgås och ha skoj. Det ser vi fram emot.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!