3 juli 2008

Tackkort

Jag är bortskämd. Det erkänner jag. Både mina föräldrar och Kalle skämmer bort mig.
Så även nu när jag fyllde år i måndags.
Och för att visa min uppskattning gjorde jag ett tackkort till mina föräldrar.I stort sett allt på kortet var nytt och ramstämplarna (de i hörnen samt runt Tilda) fick jag av dem. Eller rättare sagt, jag fick pengar och handlade ju pyssel. :) Och då tänkte jag att jag kunde visa det på kortet.

Även Tilda som är en Magnoliastämpel, är ny i min kollektion, precis som många andra Magnoliastämplar.

Så, ett enkelt men trevligt sätt att säga tack för det jag fick, vilket var massor för pengarna.
Och dessutom fick jag en parfym som kom med posten igår.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!