27 juli 2008

Småkort till Nyköping tisdag

Nu har jag gjort två småkort till presenterna till tisdag när det blir lite kalas.
Paketen är också inslagna. Skönt att ha det gjort redan så jag slipper göra det imorgon efter jobbet.

Så här blev korten.
De är 7,65*7,65 cm när de är oöppnade.
Stämplarna på framsidan är från Whippersnapper, medan stämpeln på baksidan (vänster sida här på fotona) är från Aud Design.

Och inuti står deras namn och en liten hälsning från oss.

Nu bär det av till flygfältet. Där ska Kalle flyga lite. Själv ska jag ha med mig laptoppen för att fixa till bilder i PS CS3 som ska jag lägga upp här sen hade jag tänkt mig. Jag hoppas jag och datorn pallar värmen bara. Det är 29,8 grader här och soligt som bara den.Ha en fortsatt trevlig söndag.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!