6 juli 2008

Små bra-att-ha-kort

Ibland kan det vara bra att ha små kort klara i fall att det uppkommer en situation där man behöver ett kort. Och alla kort behöver inte vara stora och jätteavancerade. Dessutom är dessa så små så de är lätta att kunna ha med sig i handväskan t ex. Mina kort är ca 7,5*7,5 cm.

Under veckan har jag hunnit/orkat göra fem kort, varav ett faktiskt redan är skickat och kommer att komma fram imorgon.Nallen är en Whipper Snapper-stämpel från Stämpelgården.
Färglagd med distresser, som alltid. :)Även detta är en Whipper Snapper-stämpel från samma ställe.
Den är så bedårande söt tycker jag.Detta är en Penny Black-stämpel. Jag handlade tre olika "förpackningar" hos Kortmakaren för några veckor sen. Då hade hon satt ner priset så att ett paket clear stamps med Penny Black kostade 125:- istället för 149:- och då passade jag på. Där finns det många motiv som är gulliga och passande att ha på sådana små kort.En annan Whipper Snapper-stämpel. Apor är inte jättevanliga bland stämplar, inte vad jag sett i allafall. Så då kändes det självklart att ha en sådåan i samlingen. :)Och det sista kortet jag gjort i denna omgång är även den en Whipper Snapper-stämpel. En liten tuxedo kitten. :)
För att förhöja lite detaljer satte jag lite glitterlim på flugan samt på knapparna i "skjortan". Tyvärr gör inte kortet riktig rättvisa tycker jag. Ett perfekt kort för killar som vill överraska sina flickvänner/sambos/fruar med något trevligt. ;)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!