9 juli 2008

Redigering av bilder från bröllopet

Igår kväll och ikväll har jag gått igenom de bilder vi tog på bröllopet i lördags.
Ca 300 bilder tror jag det blev till sist på ett ungefär. Inte så illa kan jag tycka.

Och jag har förbättrat en hel del foton som från början var väldigt mörka. Och detta att jag känner att jag lyckats förbättra fotona lite har sporrat mig att vilja lära mig mer om Photoshop. Så det ska jag försöka lära mig. Jag funderar på att leta efter en bra bok och är den bra skulle jag nog kunna bli ganska bra på programmet. En kurs funkar också, men jag tror att jag kommer att tycka att det är för långsam takt där eftersom jag är väldigt lättlärd och vill köra i min takt. Så vi får väl se hur det blir. :)I denna kyrka gifte sig våra vänner, där bruden även är min f.d arbetskamrat.Denna underbara utsikten har man när man tittar ca 90 grader åt höger från där ovanstående foto är taget.
Visst är det vackert? Det är Boren man ser.Och till sist en bild på det vackra brudparet när de kom tillbaka efter en liten tur i en fräck bil.
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!