19 juli 2008

Photoshoplektion

Istället för att göra det jag skulle behöva göra har jag suttit och lärt mig lite i Photoshop.

Jag blev så inspirerad när Petra/Paradise gjorde ett kort på henne och blivande maken i Photoshop i detta inlägget. Där stod det att hon hade använt en brush. Och då blev jag nyfiken på hur dessa används och vad jag hade för brushes i mitt program.

Jag har laddat ner en hel del som jag ska lägga in i mitt program senare. Dessutom har jag försökt mig på att lägga en ram iallafall och text i PS. Så här blev resultatet.Jag valde en brun nyans på ramen så att man kunde se den lättare, även om jag skulle vilja att den var vit med en skugga istället. Men det kommer väl sen. :)

Jag har dessutom fått lite tips när det gäller hur jag ska ta foton samt beskära dem sen. Så det ska jag tänka på hädanefter. Jag hoppas även på att få lära mig lite mer om hur man kan leka med färger samt hur man kan sudda ut bakgrunden.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!