27 juli 2008

Ett inlägg med måååååååååånga foton från vårt hem (tillägnad mina föräldrar)

Nu har jag suttit ett antal timmar och fixat till fotona från vårt hus nu när vi haft värdering.
Alla skrymslen och vrår har det inte blivit, men jag hoppas man kan få en uppfattning om hur det ser ut hos oss.

Och i o m detta fixande lär jag mig mer och mer om Photoshop och jag är så glad.
Jag vill bara ut och ta foton och leka. Märkte igår när vi var hos grannarna och hade brännbollsdag och middag på kvällen att vi skulle haft varsin lite mer avancerad kamera att leka med. Vi satt och turades om och nästan slet från varandra till sist. Båda ville prova en massa saker när mörkret föll på och vi hittade olika saker vi ville experimentera saker med.

Nåja, här kommer bilderna, sedda som om man kom hem till oss.En liten rundvandring i trädgården


Grovköksingången


Altanen, som vi tycker mycket om.

 

Verandan på framsidan som även är vår huvudentré.


Inomhus.

Hallen


Vardagsrummet


Matrummet från köket


Vårt nya, underbara, kök


Grovköket


Badrummet, fast jag har inte tagit med duschen, som är rejält bred.


På själva trappan har jag inte tagit något.

Arbetsrum och läshörna (vanligt kallat allrum)


Vårt sovrum med två 120-sängar och gavlar jag gjort själv.


Trappan från sovrummet


Gästrums- toalettdörr samt pysselrum. Och en grön byrå som ska målas om i vitt.


Gästrummet där vi snart har två bra fåtöljsängar så att fler gäster kan ligga bekvämt när de sover över hos oss. Och utsikt ner över vår uppfart som Kalle slitit med för att få bort ogräs (jag har hjälp till lite)


Toaletten


Pysselrummet, my room


Och nu är vi ute igen i det underbara vädret och tittar mot garaget och förrådsdörrenJag hoppas ni gillade rundturen.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!