17 juli 2008

Back on track

Då var jag tillbaka på jobbet igen idag.
Fullt ös och lite till var det. Många som ville ha hjälp och jag försökte mitt yttersta så att alla skulle få det i den mån det gick. Dessutom tycker min chef att det går så bra för mig att hon vill ge mig mer ansvar. Det är smickrande.

Efter jobbet åkte vi till Fabriksbutiken och handlade present till vänner som ska ha en 60-årsfest (2*30). Vi köpte två vita löpare med svart lite sirligt mönster. Vi har tidigare köpt sådana till oss själva samt till mina föräldrar. Löparna passar så bra till olika stilar i hemmen och jag var oerhört glad att det fortfarande fanns några kvar. Tyvärr hittar jag ingen bild på dem så jag får fotografera mina egna senare.

Sen hittade vi även skålar. Eftersom det oftast är bara jag och Kalle, köpte vi bara två av varje. Det är kul att kunna variera lite och jag gillade verkligen både färg och form. Båda skålarna köptes i olika gröna nyanser.

  Den trekantiga till vänster tog vi den olivgröna. De stora skålarna blev mörkare grön som jag inte hittar någon bild på.

Eftersom detta är andrasortering är de inte perfekta, men det behöver vi inte ha heller.
49:-/del betalade vi. Helt ok tycker jag.

Dessutom hittade vi två söta burkar med vit botten och grönt mönster som vi ska ha i köket. 19:- resp 29:- betalade vi för dem. Helt ok det med. :)

Så fort vi hade ätit somnade jag som en stock i soffan. Himmel så utpumpad jag var. Men nu är jag igång igen. Jag har tömt diskmaskinen och fått ner våra nya skålar som ska diskas. Jag har plockat undan efter maten och nu ska jag slå in löparna i ett fint paket så det är gjort. Kortet till dem är redan gjort, men det får jag lägga upp senare idag eller imorgon. Efter det blir det sängen och fortsätta kampen att hinna läsa ut så många av böckerna jag lånat av mamma.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!