19 juli 2008

Äntligen helg

Som jag har längtat efter helgen.
Det har varit helt tokigt mycket på jobbet idag. Så jag är oerhört glad att det var en kortare dag, vilket fredagarna är på jobbet. Dock jobbade jag t o m över lite idag då det var så mycket.

Väl hemma gick vi över till grannarna som kom hem idag efter att ha varit iväg i 3 veckor. Vi har passat hus och katter. Väl tillbaka i huset somnade vi båda i sängen då vi var så oerhört trötta.

Jag hade tänkt pyssla lite ikväll, men det är bara att glömma. Och paket har jag fortfarande inte slagit in, så det får jag göra imorgon. Men det lär jag göra ganska fort. Dessutom ska jag passa på att få upp min lilla anordning till mina presentsnören så att de blir lättare att använda. Jag har rensat och försökt få lite bättre ordning i pysselrummet, och det tycker jag att jag lyckats med. Jag är riktigt nöjd. Jag får väl ta lite bilder sen och visa. :)Bilden är tagen av Kalles brorsson Marcus med vår digitalkamera. Marcus blir sex år i höst. Visst är det en härlig bild?! :)
Passande en fredagkväll. Dock har vi varit duktiga och inte köpt något godis alls. :)

Jag hoppas att det blir en trevlig fredagkväll för alla.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!