15 juli 2008

7-årig bröllopsdag för oss idag

Idag är det sju år sen vi sade ja till varandra i Linköpings Domkyrka.
Sju år sen. Himmel vad tiden går fort! Det känns lite overkligt. Det känns inte som så länge.
26 år var vi då. :)

Imorse, trots att jag mådde dåligt, steg jag upp och gjorde en enkel men fin frukostbricka till oss med juice i fina glas och varsin macka i form av en fjäril med rökt skinka i form av ett hjärta (pepparkaksformar). Grattisduken, en liten flagga och en stockros i en liten skål med vatten fanns också på brickan.

Kalle fick ett kort där det fanns lite info om saker vi tänkt hitta på idag. Nu blev det bara en av sakerna, nämligen trerättersmiddag på Plaza. Det var vad jag orkade. Jag kan säga att jag var ganska slut när vi kom hem och ändå hade jag vilat hela tiden innan på dagen.Tanken var att vi även skulle sett en film och ev gått på Bosses efteråt. Men det blev middag iallafall. Förslagen på aktiviteter stod på taggarna med blommor som man kunde dra ut.

Han blev väldigt glad för kortet, vilket jag blev väldigt glad över.

Och jag är otroooooligt bortskämd. När jag fyllde år fick jag en scrapväska från Mazzarin. Precis en sådan här:

Kalle och Grodis hade smidit planer och jag blev jätteglad.
Den är ipackad men jag upptäckte ganska snart att den inte räckte, till min stora sorg.

Därför beställde Kalle en likadan, fast lila idag på Scrapnet.


Så nu jäklar ska jag se till att få plats med allt jag behöver ha med för att kunna pyssla anywhere! :) Tack älskling.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!